English language

15 січ. 2016 р.

Комп’ютерні ігри у навчанні іноземної мови


Останнім часом зросла популярність навчання англійської мови за допомогою комп’ютерних ігор. Проте, на мою думку, навчання на основі комп’ютерної гри є досить суперечливим. З одного боку, таке навчання мотивує учнів і допомагає їм звернути увагу і зосередитися на темі. Крім того, комп’ютерні ігри заохочують учнів до навчання за межами класу. Але, як і будь-який іший навчальний матеріал,  комп’ютерні ігри не можуть навчати самостійно. Саме ми, вчителі, повинні не тільки вибрати правильні види ігор, але й розробити відповідні завдання, які забезпечать досягнення поставленою нами мети уроку.

7 коментарів:

  1. Погоджуюся,саме вчитель заохочує учнів до навчання .Зрозуміло .що у формі гри цікавіше.Усі діти люблять гратися

    ВідповістиВидалити
  2. На мою думку, поєднання сучасних технологій навчання та висока кваліфікація вчителя забезпечать найвищий навчальний результат

    ВідповістиВидалити
  3. Любов1/17/2016

    Пані Катерино, дякую вам за допомогу моєму синові у навчанні. Саме через комп'ютерні ігри ви зацікавили Антона у пізнанні англійської мови.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім1/18/2016

    іноді щоб пограти в круту гру доводиться вчити англійську щоб зрозуміти суть гри

    ВідповістиВидалити
  5. Проте, не варто занадто захоплюватись комп'терними іграми, адже про залежність від комп’ютера сьогодні доводиться чути справді часто.

    ВідповістиВидалити
  6. Проте, не варто занадто захоплюватись комп'терними іграми, адже про залежність від комп’ютера сьогодні доводиться чути справді часто.

    ВідповістиВидалити
  7. Але сьогодення диктує свої правила. Сучасні діти граються саме так, тому вчитель повинен іти в ногу з часом. Пані Катерино, ви МОЛОДЕЦЬ,

    ВідповістиВидалити